Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik fozolapot vegyem? Mik...

Melyik fozolapot vegyem? Mik az elonyei hatranyai?

Figyelt kérdés

[link]


[link]


ugy tudom az elsore barmilyen fozoeszkozt tehetek, a masodikra csak specialis serpenyoket tehetek, amik joval dragabbakv pl egy egyszeru tescos serpenyunel amit az elsore tehetek


2017. nov. 27. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]


vegyel ilyet, ennek sutoje is van es nem sokkal dragabb mint a masodik fozolap (elso egy sima rezso)

2017. nov. 27. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy írod, a második (indukciós) főzőlaphoz csak speciális edények használhatók.

Az első valóban egy sima rezsó, de azon mindenféle edényben lehet főzni.

Az első kedves válaszoló ajánlata lenne a legjobb, ha anyagilag tudjátok állni.Két főzőlappal azért sokkal egyszerűbb az élet a konyhában :)

2017. nov. 27. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen egyszerű, olcsó megoldást kerestek, akkor semmiképp se az indukciósat válaszd, hiszen ahhoz majd mindig figyelni kell, hogy milyen edényt használj. A másikhoz meg bármilyet lehet.
2017. nov. 27. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem előbb viszonylag pontosan fel kell mérni, hogy milyen alapvető műveleteket fogsz végezni: melegítés-főzés-sütés közül, melyik az elhagyhatóbb. A korábbi válaszokkal ellentétben én az indukciós főzőlap és a mikrohullámú sütő kombinációját ajánlom. Mindkettő nagyon takarékos és bizonyos esetekre a mikrohullámú sokkal alkalmasabb (pl. melegítés, krumpli főzés), mint bármelyik más megoldás. Az indukciós lapra mágnesezhető fenekű edény a megfelelő, azaz hagyományos zománcfazék/lábas is megfelelő (ez speciálisnak egyáltalán nem nevezhető !). Ha a serpenyő kerámiabevonatos, akkor sütni is tudsz benne tojást vagy húst (serpenyő kb. 2 ezer Ft). A mikrohullámú készülék egyetlen hátránya, hogy esetenként ki kell kísérletezni a szükséges "főzési" vagy melegítési időt és teljesítményt és akkor azt érdemes a saját receptkönyvben feljegyezni.
2017. nov. 27. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

a kovetkezo dolgokat foznem belole:


mindenfele teszta kifozese (penne, nudli, szilvasgomboc, turogomboc..), palacsinta sutese, rantotta keszitese, tej/viz forralasa


ennyi


az indukcios szerintem nekem draga lenne, a melegitese is ugy sejtem hosszabb ido ezaltal tobb aram

2017. nov. 27. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Az indukciós sokkal energiatakarékosabb, nem tudom honnan szedted ezt a hülyeséget.
2017. nov. 27. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Indukciós rezsó energiafelhasználása 40-60%kal kevesebb, mint az a vasmagos szar, amit linkeltél

Még az edényekkelmegyütt is (btw tesco go cook edények ill ikea edények olcsók és jók) kb 4-6 hónap alatt megtérül az ára. A szar olcsó alimínium edényeket kb 20-30 használat alatt deformàlja hasznàlhatatlannà a vasmagos ócskaság, a jó zománcozott edények meg árban az olcsóbb, de jó nemesacél edények szintjén vannak.

2017. nov. 27. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez meg 3ezerrel olcsóbb

[link]

2017. nov. 27. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!