Írnátok nekem igazi menzás spenót receptet?
Figyelt kérdés
Beírtam már a google-ba is, de konkrétan az az igazi menzás spenót recept nem volt feltüntetve sehol, csak olyan, ami nem teljesen hagyományos. Nekem meg éppen a hagyományosra lenne szükségem.
Van 1 kg fagyasztott spenót krémem. Hogy csináljam meg, hogy ugyanazt az ízt érjem el?
Előre köszi ha tudtok segíteni!
2017. nov. 23. 11:53
1/6 anonim válasza:
Azért a menzák se főznek egységesen, ahány szakács, annyiféle elkészítési mód, de még a menük összeállításánál is nagy a tarkaság, sőt a tájegységek különböző fűszerezési szokásai is befigyelhetnek.
2/6 anonim válasza:
Például általános iskolában a krumplifőzelék paprikás volt, a tökfőzelék meg paprikás-bazsalikomos, a gimiben meg az előbbi fehéres-zöld volt paprika nélkül, viszont megszórták a tetejét snidlinggel és petrezselyemmel , a töklotyót meg paprika nélkül készítették, sok kaporral.
3/6 anonim válasza:
Semmi extra: kiolvasztod a spenotot ... kozben keszitesz egy fokhagymas rantast, pici fekete bors, osszedolgozod oket es izles szerint hozzaontesz nemi tejet. Ennyi.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. nov. 23. 12:46
5/6 anonim válasza:
Spenótot mióta rántjuk?!
Fokhagymát pirítok kis olajon vagy vajon, rádobom a spenótot, megvárom, míg kiolvad, esetleg pici tejszínnel hegítom, só-bors kész.
6/6 anonim válasza:
Kedves 5-os valaszolo ... menzas spenotrol van szo (es megnyugtatlak, hagyomanyosan a spenotot rantassal suritjuk - habarhatod is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!