Főzött krémet lehet margarinnal is csinálni vagy mindenképp igazi vaj kell bele?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 20:55
1/8 anonim válasza:
Én mindenképpen vajjal készítem. Számomra a margarin nem alternatíva.
Sem az íze,sem az állaga nem hasonlítható, nem helyettesíti a vajat.
2/8 anonim válasza:
Lehet, ha sütömargarint használsz, a másikak nem jók hozzá. De vajjal sokkal jobb ízü, én inkább azt használnék.
3/8 anonim válasza:
Lehet margarinnal is, de nem olyan jó, mint vajjal.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld mindenkinek.
Én is mindig vajjal csinálom de pénzszűkében vagyok, ezért gondoltam a sütőmargarinra.
2017. aug. 29. 21:21
5/8 anonim válasza:
Ízlés dolga, van akinek fel se tűnik a különbség, szerintem meg undorító...
6/8 anonim válasza:
Én pl utálom a vajat mindenben. Ezért margarinnal csinálom.
7/8 anonim válasza:
mindig RAMA margarinnal csinálom, s tökéletes!
8/8 Moon_Walker válasza:
a margarin az egy gasztronómiai katasztrófa. a olcsóbbak meg egyenesen károsak is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!