Lehet lencsefőzeléket margarinnal (70%-os sütőmargarinnal) főzni?
Nem hidrogénezett, mivel megnéztem (a Pennyben kaphatós Penny-s 70%-os sütőmargarinban csak Pálma és repceolajok vannak, és nem hidrogénezettek, mivel azt külön kell feltüntettni.)
Tehát: "Növényi olajok(Pálma,repce)", ez van rajta, ha hidrogénezettek lennének, akkor "hidrogénezett növényi olajok(pálma, repce)"- így kéne rajta feltüntetni, mivel én már láttam így feltüntetve egy Nescafé instant 3 in 1-es kávén, meg szinte mindegyik 3 in 1-es kávén ez van. Ott, azokon külön feltüntetik, tehát nyílván azért, mert külön fel kell tüntetni. Mivel más összetevő a kettő (élelmiszeriparilag). Én így tudom.
"Cukor, Glükózszirup, TELJES MÉRTÉKBEN HIDROGÉNEZETT PÁLMAMAGOLAJ, Barna cukor 10,3%, Azonnal oldódó kávé 10,3%, Savanyúságot szabályozó anyagok (E331, E340, E452), Tejfehérje, Étkezési só, Emulgeálószerek (E471, E472e), Aromák"- Ez egy kávéspecialitás összetétele, míg egy margarinnak:
"Növényi olajok (repceolaj, pálmaolaj, napraforgóolaj, változó arányban), Víz, Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, napraforgó lecitin), Só, Étkezési sav (citromsav), Aromák, Színezék (karotinok), Vitaminok (A, D), Zsírtartalom: 60%"- Itt miért nem tüntetik fel, hogy hidrogénezett, félig hidrogénezett-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!