Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Husoskolbászt ti is nekiálltok...

Husoskolbászt ti is nekiálltok füstölni már a töltés napján ha száraz?

Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen a nem húsos kolbász????


De nem, meg kell várni, mire megszikkad rendesen és az nem pár óra csak.

2017. nov. 18. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 nemcso ***** válasza:
Mi a kolbászt a vágás és töltés utáni napon reggel már visszük a füstre.
2017. nov. 18. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A kolbászt a füst tartósítja. Pláne ha nem kimindottan hideg az időjárás. Naná, hogy amint lehet, irány a füst.
2017. nov. 23. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!