Husoskolbászt ti is nekiálltok füstölni már a töltés napján ha száraz?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 18:23
1/3 anonim válasza:
Milyen a nem húsos kolbász????
De nem, meg kell várni, mire megszikkad rendesen és az nem pár óra csak.
2/3 nemcso válasza:
Mi a kolbászt a vágás és töltés utáni napon reggel már visszük a füstre.
3/3 anonim válasza:
A kolbászt a füst tartósítja. Pláne ha nem kimindottan hideg az időjárás. Naná, hogy amint lehet, irány a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!