Csirke darált hús készítéséhez a csirke melyik részét használjuk, mert a csirkemell elég száraz hús vagy darálva nem?
Miért lenne lehetetlen? Le lehet darálni, nem? :)
A kérdésre nem tudom a választ, mivel nekem a csirkecomb is túl száraz, de a mellnek is van elkészítési módja, amikor remek. Ez elég egyéni.
A darált hús maga nem étel (legalábbis nem tudok róla), ha csinálsz belőle valamit, akkor tehetsz hozzá zsírosabb dolgokat, de ha a hús maga akkor is száraz és ez kiütközik (évtizedek óta nem ettem csirkemellet, nem tudom most elképzelni), akkor akár áztatni vagy pácolni is lehet, végülis miért ne? Ledarált hús, csinálhatunk vele bármit.
De én is inkább a combjával próbálkoznék, egyszerűbb.
3# Le lehet egészben is darálni.:)
De most nem fogom elmondani hogy mi mindenben etetik meg veled.
A pulykánál azért jobb, mert a pulykacomb darálva nagyon száraz, morzsalékos, és nem igazán jó belőle darálthúsos ételeket készíteni.
Szerintem jobban jársz a kicsontozott csirkecombbal, és lényegesen olcsóbb is a pulykánál.
A csirke egyébként ragacsos gusztustalan vacak. :S
Amikor a grillt mosom el utána, annak is olyan undorító szaga van.
A sertés egészségtelen, a marha viszont nem. Illetve nem mértéktelenül, de aki hajlamos rá, emeli a vérnyomást.
Ha meg madár akkor kacsa vagy liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!