Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke darált hús készítéséhez...

Csirke darált hús készítéséhez a csirke melyik részét használjuk, mert a csirkemell elég száraz hús vagy darálva nem?

Figyelt kérdés

#daráltcsirkehús
2017. aug. 30. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Ja és a csontok sem vesznek kárba, mert megfőzöd, lesz egy jó alapleved, amit levesekhez máskor fel tudsz használni.

Kis fél literes műa. palackokban le lehet fagyasztani .

2017. aug. 31. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
62%

A csirke pont, hogy nem egészséges.


A vörös húsok sokkal jobbak, elsősorban a vastartalmuk miatt.

2017. aug. 31. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

12#

Majd téged is jól lepontoznak a csirkefétisiszták azt leshetsz.

2017. aug. 31. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!