Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha már megsütöttem, mit...

Ha már megsütöttem, mit csináljak vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval, tegnap este sütöttem ilyen francos műkaját, (sose szoktam), csirkemell pácolva.Idáig oké.De párommal este kicsit, na jó, nagyon a lovak közé csaptunk pálinka terén, nem vacsiztunk.Most itt állok a megsütött csirkemellel, de mára kacsasültet terveztem.

Ha hűtőben marad hétfőig, azt még meg tudja enni a munkahelyen, vagy úgy ahogy van dobjam ki?Fagyasztani nem szoktam kész ételeket, meg ezt gondolom nem is lehet.

Bocs ha hülye a kérdés, 16 éve főzök, de most passz, hogy mit csináljak.


2017. nov. 11. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 2 dolog közül választanék:

- vagy ma nem sütnék újabbat, ha a tegnapi érintetlenül ott van

- simán lefagyasztanám, mert ezzel semmi gond nincs, inkább, mint állott ízű, bár nem romlott ételt csomagoljak a férjemnek.


Kidobni szentségtörésnek érezném az elkészített csirkemellet, amikor rengeteg ember és állat boldogan megenné.

Akármilyen jól is megy neked mostanság, ne pazarolj!

2017. nov. 11. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:

Elméletben a hűtőben js kibirja, de én sosem bíztam a főtt étel hűtőben tálalásában (na meg nekem nem is szabad ilyet ennem, mert hisztamin termelődik az ételben, arra pedig érzékeny vagyok). Én mindent fagyasztok. Nyers húst, főtt ételt, maradékot . :) egyedül annyi, hogy ha már kivetted a fagyasztoból, újra ne fagyaszd vissza.


De van olyan ismerősöm is, aki soha semmit nem fagyaszt. Képes 1 hetes hűtős húst és rizst megennj. Kicsit gyakrabban van hasmenése, de él 😃


Ui: ma libát egyetek, az hoz szerencsét (és pénz) :D ;)

2017. nov. 11. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Hálás vagyok minden válaszért, és köszönöm.

Szerintem az lesz, hogy mivel ugye nem olyan túl sok, ebédre esszük amit ma megfőzök, vacsira esszük ezt a műfrancot, a gyerekem ma az apjánál van, viszek át nekik.

Nem szeretek kaját kidobni, oké a pulink díjazza a hasonló finomságokat, de azért na!

Az a baj, hogy nem tudom milyen lenne fagyasztás után.

2017. nov. 11. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így csinálnám. Vacsorára elfogyasztani, ha már fagyóba nem akarod tenni.
2017. nov. 11. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
16 éve főzöl, persze.
2017. nov. 11. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért műkaja a csirkemell pácolva?
2017. nov. 11. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!