Hétvégi uzsonna vendégeknek. Milyen tippeket tudnátok adni? Részletek lent.
Kenyérlángos.
Kolbász/fasirtgolyo valami zöldséggel fogpiszkálora tűzve
Oroszhússaláta kaszinótojással
Rétes
Palacsinta
Mekkora távolság, mert ha az ebédidő úton éri őket, akkor viszont totál éhesek lesznek! Ráadásul azt írod, hogy ők mindig terített asztallal várnak titeket! Talán viszont várnák ők is a normális, fehér abroszos vendég fogadást.
Ha főzni nem akarsz, akkor legalább egy gazdagon megrakott hideg tállal várd őket és 1-2 saláta félével. Olyan svéd-asztalos vendégfogadást csinálj, és akkor az mellé a sütiket, + ital, kávé, stb.
Csabai karaj
Stefánia vagdalt
Hideg töltött dagadó
Töltött tojás
Tojástekercs
Hagymás krumplisaláta
Kfc-s káposztasaláta
Padlizsánkrém.
Sütinek Tiramisu
Szerintem a kérdező tudja honnan jönnek a rokonok, és ismeri az étkezési szokásaikat is. Vagyis, tudhatja, hogy ebéd ellőtt, vagy ebéd után kelnek útra.
Egy hidegtálas vendéglátás a délutáni órákban tökéletes választás.
Abból is lehet igazán igényeset, különlegeset, dekoratívat készíteni, ami a vendégek elismerését kivívja.
Mellesleg előre elkészíthető, a vendéglátó is tud a vendégeivel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!