Hétvégi uzsonna vendégeknek. Milyen tippeket tudnátok adni? Részletek lent.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kenyérlángos.
Kolbász/fasirtgolyo valami zöldséggel fogpiszkálora tűzve
Oroszhússaláta kaszinótojással
Rétes
Palacsinta
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mekkora távolság, mert ha az ebédidő úton éri őket, akkor viszont totál éhesek lesznek! Ráadásul azt írod, hogy ők mindig terített asztallal várnak titeket! Talán viszont várnák ők is a normális, fehér abroszos vendég fogadást.
Ha főzni nem akarsz, akkor legalább egy gazdagon megrakott hideg tállal várd őket és 1-2 saláta félével. Olyan svéd-asztalos vendégfogadást csinálj, és akkor az mellé a sütiket, + ital, kávé, stb.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csabai karaj
Stefánia vagdalt
Hideg töltött dagadó
Töltött tojás
Tojástekercs
Hagymás krumplisaláta
Kfc-s káposztasaláta
Padlizsánkrém.
Sütinek Tiramisu
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem a kérdező tudja honnan jönnek a rokonok, és ismeri az étkezési szokásaikat is. Vagyis, tudhatja, hogy ebéd ellőtt, vagy ebéd után kelnek útra.
Egy hidegtálas vendéglátás a délutáni órákban tökéletes választás.
Abból is lehet igazán igényeset, különlegeset, dekoratívat készíteni, ami a vendégek elismerését kivívja.
Mellesleg előre elkészíthető, a vendéglátó is tud a vendégeivel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!