Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap vendégek jönnek. De...

Holnap vendégek jönnek. De már mindenféle hust ettünk. Mivel készüljek, ami a vendégeknek is jo de nem olyan nagyon húsos?

Figyelt kérdés

2015. dec. 27. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

A holnapi vendégeimnek kocsonyát főzök éppen.

Szerintem azt kéne eldönteni, hogy a vendégeid kedvében akarsz járni holnap, mert akkor olyat készíts, amit ők szívesen esznek, és ebből a szempontból tök mindegy, hogy ti miket ettetek már.

De csinálhatsz olyan tálat, amin vannak mindenféle húsok és zöldségek, akár grillezve, akár rántva, többféle körettel és salátával, így mindenki ahhoz nyúl, ami kedvére való.

2015. dec. 27. 14:44
 2/13 A kérdező kommentje:

A vendégeink is kb azt ettek az ünnepen mint mi. Tegnap kivételével ugyan ott voltunk mindig

😊

De már kifogytam az ötletekböl.

A kocsonya finom én meg enném. De vendégeink nem annyira.

2015. dec. 27. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
A hidegtál apró fasirtgolyókkal, stefániavagdalttal, kolbásszal töltött karajjal, sajtfalatokkal, töltött tojással, stb és többféle (krumpli-, tészta-, rizs- vagy/és franciasalátával
2015. dec. 27. 15:24
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Csinálj pl. ilyet, meg egy sajttálat hozzá. Vagy fondüzzetek, ahhoz is lehet mindenféle salátát, zöldséget szervírozni, és hangulatos.

Őszintén szólva én már ránézni se bírok húsokra, halra, édességre, csak zöldséget és gyümölcsöt kívánok.:-)

2015. dec. 27. 15:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A link nagggyon tetszik!

2015. dec. 27. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Esetleg valami könnyű halat, zöldséggel? Vagy tenger gyümölcseit? Esetleg simán valami ünnepibb zöldséges ételt?

Pl. lazacot kapros citromos öntettel, spárgával. Vagy fűszeres paradicsomos kagylókat zöldsalátával. Vagy zöldséges ételből mondjuk kuszkusszal töltött sült padlizsánok, vagy esetleg kecseksajtos cukkinicsókanok?

2015. dec. 27. 15:38
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

nekem is az volt most az első gondolatom, hogy mellőzhetnéd a laktató húsokat. Ilyenkor 3 napon át mindenki azt eszik éjjel-nappal.

Rántott sajt, rizibizi, sali. Mindenki szereti, gyorsan megvan.

2015. dec. 27. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kaszino tojas, sonkatekercs?
2015. dec. 27. 16:09
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Legegyszerűbb megkérdezni tőlük, hogy mit ennének. Abból ítélve, hogy együtt voltatok mindenhol, gondolom nem valami távolságtartó és udvariaskodó a viszony köztetek, nyugodtan meg lehet kérdezni. :D

Lehet baromi szívesen ennének egy tál spagettit vagy krumplifőzeléket, hiába nem elegáns és tipikus vendégváró étel.

Nálunk ma zöldségleves volt palacsintával, húsmentes, laktató és vendégeknek is tálalható, főleg, h a palacsinta mindenfélével tölthető. :)

2015. dec. 27. 16:26
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
pálinka
2015. dec. 27. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!