Vasárnapi ebéd vendégeknek?
Ha ilyen egyszerű hétköznapi leves lesz, mindenképp valami különlegesebb másodikat készítenék, legalább az legyen egy kicsit ünnepi, mégiscsak vendégség :)
pl. saltimbocca caprese salátával vagy pirított koktélparadicsomokkal, zöldfűszeres pulykamelltekercsek zöldsaláta-ágyon és tejszínes öntettel, mézes-szójaszószós padlizsánok szezámmaggal megszórva, mellé vadrizs
Szerintem a húsleves nem hétköznapi!
És amúgy amiket leírtál kedves utolsó szerinted a gyerekek majd megennék?
Mindegy!
Várom a további válaszokat!
Kismillió lehetőség van!
- csirke rántva, töltve, natúr sütve, akár tepsiben, akár sütőzacskóban
- hagyományos körettel (rizs, krumpli) vagy éppen párolt zöldségekkel
- készíthetsz sült/rántott halat is
- darált hússal akármilyen rakottat: káposzta, zöldbab, karfiol
- töltött pattisszon, karalábé, cukkini,
Kérdező nem értem az agresszív válaszodat. Én írtam valami sértőt, bántót?
Igen, szerintem a húsleves hétköznapi, de ez nem bántó szerintem. Az egyik lehető legkönyebb, legsemlegesebb, legegyszerűbb leves, és jól passzol mellé valami markánsabb étel.
A kérdésedre, hogy a gyerekek ilyet megennének-e, igen, nálunk szívesen megeszik. Miért, mivel van a gond? Amire nálunk jellemzően inkább nemet mondanak, az a főzelék vagy a nagyon zsíros ételek (kolbász, stb.) vagy hasonlók, a jól elkészített húsokra, salátákra, zöldségekre alapvetően nem. Sajnálom, ha nálatok ezt nem eszik meg, én jó szívvel írtam a válaszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!