A csirkehúsnak miért lesz másnapra másabb az íze?
Figyelt kérdés
Legyen az pöri vagy sült. Nem egyszeri hanem mindig ezt veszem észre.2017. okt. 27. 16:38
1/4 anonim válasza:
Mert már nem friss, álott húsnak mindig más lesz az íze.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt választ!
2017. okt. 27. 18:00
3/4 anonim válasza:
A pörköltet nem értem, mert egy finom újraforralással teljesen olyan, mint ,amikor elkészítjük. A fagyasztott is.
A sülteket, rántott húsokat már nehezebb, de nem lehetetlen újjávarázsolni.
Persze mindenkinek más a szájíze, mindenki másképp érzi az ízeket.
4/4 anonim válasza:
Hát én is pont így vagyok ezzel. A marhahúson meg a sertésen annyira nem lehet érezni, hogy másnapos, de a csirkén nagyon is. Nem nagyon szeretem megenni a másnapos csirkét már, ez alól az egyetlen kivétel a rántott csirkecomb meg az egyéb rántott részek, mert ugyan azon is érzem, hogy másnapos, de hidegen nagyon nyamm-nyamm.
Más: a tanyasi csirkének alapból másabb az íze, intenzívebb csirkeíz, azt viszont meg tudom enni másnaposan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!