Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkehúsnak miért lesz...

A csirkehúsnak miért lesz másnapra másabb az íze?

Figyelt kérdés
Legyen az pöri vagy sült. Nem egyszeri hanem mindig ezt veszem észre.

2017. okt. 27. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Mert már nem friss, álott húsnak mindig más lesz az íze.
2017. okt. 27. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt választ!
2017. okt. 27. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A pörköltet nem értem, mert egy finom újraforralással teljesen olyan, mint ,amikor elkészítjük. A fagyasztott is.

A sülteket, rántott húsokat már nehezebb, de nem lehetetlen újjávarázsolni.

Persze mindenkinek más a szájíze, mindenki másképp érzi az ízeket.

2017. okt. 27. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is pont így vagyok ezzel. A marhahúson meg a sertésen annyira nem lehet érezni, hogy másnapos, de a csirkén nagyon is. Nem nagyon szeretem megenni a másnapos csirkét már, ez alól az egyetlen kivétel a rántott csirkecomb meg az egyéb rántott részek, mert ugyan azon is érzem, hogy másnapos, de hidegen nagyon nyamm-nyamm.


Más: a tanyasi csirkének alapból másabb az íze, intenzívebb csirkeíz, azt viszont meg tudom enni másnaposan is.

2017. okt. 27. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!