Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt ma nálatok az ebéd és...

Mi volt ma nálatok az ebéd és a vacsora? És mi lesz holnap? Hétfőre terveztek vmi különlegeset készíteni vagy a szokásos hétköznapi ételek lesznek?

Figyelt kérdés

2017. okt. 21. 18:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

Szombaton szülinapon voltunk, vittünk Pataki tálban készült rakott húst (szalonna, tarja, savanyú káposzta, kolbász).

Ma csirkepörkölt, nokedli, cékla, és tojásleves, mert ezer éve nem ettem. Holnapra töltött paprika.

2017. okt. 22. 07:13
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Szombaton finomfőzelék volt vega kolbásszal, vacsira szendvics, a mai ebéd ugyanez, direkt két napra főztem, vacsira valami édes lesz, talán " tejbe" gríz. Holnap vagy pizza (ha velünk eszik a húgom is, én sütöm), vagy karfiolos tészta. A héten volt ünnepibb kaja hétköznap, szóval az ünnep miatt már nem készülök extrával, bár egy gyümölcsös desszertet akarok, mielőtt ránk romlik ami itthon van (szőlő, barack, alma, még nem tudom mit kezdek vele)
2017. okt. 22. 07:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Tegnap: lecsó

Ma: húsos káposzta

Holnap: birka pörkölt nokedlivel

Kedd-szerda: még szerintem lesz maradék

Utána valami zöldségféle rántva-töltve-akárhogy következik

2017. okt. 22. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki lepontoz, remélem éhen hal...
2017. okt. 22. 15:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#14: Éppen ezt akartam írni. Itt mi a búbánatot lehet lepontozni?
2017. okt. 22. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Tegnap, ebéd rakott kelkáposzta, vacsi melegszendvics.

Ma, ebéd sült zöldségek együtt sült húsgombócokkal, vacsi fokhagymás piritós lesz kacsazsirral.

Holnap, rakott burgonya vacsira vajas kifli frissen sülve, keddre a rakottak maradéka.

2017. okt. 22. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Ma bolognai spagetti volt az ebéd, most este pedig házi hamburger. Kedden vagy paradicsomos húsgombóc lesz, ha a férjemnek tetszeni fog az ötlet, vagy valami más.
2017. okt. 22. 19:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Péntek: polenta, fűszervajban pirított zöldbab, gomba feltéttel, mellé egy kis rukkolasaláta

Szombat: házi pizzát sütöttünk

Ma: rizottó erdei gombával és borsóval

Nem tudom ki hogy van vele, nálunk ezek hétköznapi ételek, nem csinálunk hétvégén se semmi különlegeset. Holnapra pasztinákos burgonyakrémleves lesz, azzal önmagában is jól lakunk, van itthon mellé tökmagos kenyér, abból pirítok pár szeletet hozzá.

2017. okt. 22. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Szombaton: kolbász mustárral-kecsöppel fris kenyérrel

Tegnap: úgy volt, hogy rakott krumpli, de fél háromkor keltünk :D, így rendeltünk chickent

Ma: borsóleves, rakott krumpli (itt nem ünnep 23-a).

2017. okt. 23. 12:11
 20/20 anonim ***** válasza:
*friSS
2017. okt. 23. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!