Darálthús nem lesz egyenletes, omlós és puha?
Figyelt kérdés
Hogy kell jól elkészíteni? Néhol kemény, de úgy összességében rugalmas, nem omlik szét a szádban, hanem érzed, sőt hallod, hogy javarészt csak összemegy.
Néhol sötétebb színű, néhol világos, össze-vissza állagú, csomósodott, stb.
2017. okt. 20. 19:41
2/8 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Mit akarsz vele? Tölteléknek? Szósznak?
3/8 A kérdező kommentje:
Is-is, az lényegtelen, csak azt szeretném, hogy a darált hús puha, egyenletes és omlós legyen.
2017. okt. 20. 19:59
4/8 anonim válasza:
Szerintem csak úgy lesz olyan, amilyennek gondolom, hogy szeretnéd, ha megfőzöd vagy párolod egyben a húst, és utána darálod le. Mint pl. a hortobágyi palacsintában a töltelék az darált csirkepörkölt, olyat szeretnél?
5/8 anonim válasza:
Értelmetlen amit szeretnél.
A darált hús alapanyag, az nem lesz omlós.
Főzni tanulj meg, ne húst darálni.
6/8 anonim válasza:
Én sem értem. Talán használj kisebb lyukú húsdarálót. Sokkal kisebbet.
7/8 anonim válasza:
Saját levében párolom amíg megfő.
Talán tegyél rá egy fedőt, vagy a másik lehetőség hogy akkora serpenyőben csináld amekkora a tűz nagysága.
8/8 anonim válasza:
Normális hús nem csomósodik.
Ne teszkó gazdaságosat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!