A csirkeszívet hogyan kell kirántani?
Többször olvasom itt a gyakorin, de még sosem kóstoltam.
Hogyan kell előkészíteni?
#5.#8.#9.#10. válaszolónak köszönöm, hogy megtiszteltetés azzal,hogy arra válaszoltak amit kérdeztem.
Ki fogom próbálni, eddig sosem tudtam mit kezdeni a csirkeszívvel, mert főzve nem szeretem.
Kedves 9-es!
66 %/-os vagyok! Sohasem rántottam ki csirke szívet, mindig is azt írom, mint ahogy most az 5.-ös válaszomban!!!, hogy a csirke szív nagyon kicsi, inkább liba-kacsa-pulyka szívet szoktunk rántani!!!
De egyébként minden oké, csak esetleg el kellene olvasnod az előtted levő hozzászólók válaszait is, mielőtt bárkiről bármit is állítasz!
Nagyon kérlek, ne kötekedj újfent, inkább te olvasd el az én válaszomat figyelmesebben...
Oda írtam, "hogy igaz, nagyobb szárnyasokét... stb " Nem egyszer, nem kétszer olvastam a válaszodat rántott pulykaszívről, így bátorkodtam rád hivatkozni.Én , mintegy igazolni akartalak volna, de te úgy látszik , ha olyan kedved van, bárkit félreértesz.
Én felpontoztalak, de úgy látszik rosszul tettem.
Bocsánat, ígérem, soha többet nem fogok hivatkozni rád...
Én egyszer csináltam rántva, de belefőztem húslevesbe és utána paníroztam be.
Finom volt.
Szomszédom a szegfűgombár is kirántja, nem hinném, hogy problémásabb lenne a csirkeszív mérete...
De ha mégis, akkor félbevágod és felhzod hurkapálcára és egyszerre többet lehet panírozni és sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!