Hogy kell a hal filét kirántani, hogy jó legyen?
Száraz legyen a hal amikor bepanirozod. Amikor rá kerül a zsemlemorzsa a tenyeremmel mindig meglapogatom.
Bő forró olaj.
A dupla panír a halnál is jól jön (fagyosnál ), akárcsak a sajtnál.
Liszt-tojás-liszt-tojás-prézli.Tényleg jó rá kell nyomkodni.
Nem sajnálni az olajat, és forró legyen !
1-2 perc múlva megfordítani két villa vagy lapát segítségével, hogy a másik fele is hamar kérget kapjon.
Ha már a bunda színt kapott, lehet kicsit lejjebb venni a gázt,
és még pár percig sütni.
Kiszedve lecsöpögtetni alaposan és papírtörlőre tenni.
Bár nem teljesen rántott hal, (de majdnem...) jó szívvel ajánlom Bezzeg Tibi (barátom, és horgásztársam) okosságát.
keverj össze 1-1 rész sima lisztet, zsemlemorzsát, és kukoricalisztet. Ebbe forgasd a halakat, és fentiek szerint süsd.
Át fogod értékelni a halat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!