Mi süssek (vegyek) névnapra az iskolába? Elsős a kisfiam.
Fogalmam sincs, mit szeret a többség. Nem kötelező, aki visz, visz, aki nem, nem. De mindenkit felköszöntenek.
Lehet házi készítésűt is.
Gyakorlott vagyok a konyhában.
Úgyhogy most dilemmában vagyok.
Sportszelet-süti.
Finom, csokis, és minden gyerek szereti.
Ilyenkor ugye necces gyümölcsös dolgokat csinálni, mazsolással ugyan ez a helyzet, szóval én valami ilyesmit csináltam volna.
Cukrászdából vigyél számlával alátámasztva ha gond lenne tudja igazolni.
Nem örülnék ha a gyerekem más otthoni sütiét enné (tisztasági körülmények).
Jogos az aggodalmad utolsó, de én a cukrászdákra se vennék mérget. Sajnos hiába tiszták, ha nem friss a sütemény, a legdrágább, legmenőbb cukiban is "újrahúzzák" a tejszínhabot (illetve a fura növényi alapú készítményt).
Ja, és a művi alapanyagokról ne is beszéljünk, margarin, tojáspor....
Egyébként pont erre gondoltam, hogy nem is a gyerekekkel lesz itt gond, hanem a szülőkkel, akik majd kitalálják, hogy te megmérgezed a gyereküket az ellenőrizhetetlen származású sütivel...
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Talán ha nem viszel semmit, csak abból nem lehet "baj", de az ilyeneket úgysem tudod elkerülni, minden osztályban lesz egy anyuka, aki problémázik valamin. Ami nem baj, viszont neki azt javasolnám, hogy tanítsa meg a gyerekének, hogy sehol semmit ne egyen meg, amivel kínálják. Legyen gyanakvó mindenhol és mindenkire. Biztosan boldog lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!