Úgy tudom, nem nagyon szabad már sajnos az iskolákba bevinni így semmit... Szóval előbb inkább kérdezd meg az osztályfőnököt, nehogy gond legyen belőle.
Szerintem (néha, nem mindig) túllihegés a dolog, de pl. manapság elég sok a cukorbeteg gyerek, meg allergiás, vagy akiknek simán a szülők nem nagyon akarnak édességet adni... és emiatt nem szokták megengedni, hogy szülinapra/névnapra süteményt vagy csokit vigyenek a gyerekek.
A tanítást is megzavarja az ilyesmi állítólag.
Nem én találtam ki, nem is feltétlenül értek vele egyet, csak tájékoztatlak.
Én a brownies-t ajánlanám, angol süti. Csokis, azt pedig alig akad olyan, aki nem szeretné, és nem krémes, nem olyan lágy, nem mállik szét, inkább tömörebb, nem tudják olyan könnyen összekoszolni magukat a gyerekek, ha véletlenül magukra ejtik, meg nem lesz csupa trutyi utána a kezük.
Én úgy tudom, a házi sütiket azért nem engedik, mert egyesek ahogy sütnek-főznek, attól a másik elhányja (elhányná) magát. Nem rendesen elmosogatott eszközök, kézmosás hiánya, állatszőr, aztán a tárolása a sütinek, rátüsszentenek, lejárt termékekből készítik stb.
Ezért azokban az iskolákban, óvodákban, ahol lehet vinni, legtöbbször a csomagolt, bolti sütit engedélyezik csak.
Sütinyalókát:)
Vagy innen még a süriszörny, vagy a süni. De szerintem a sütinyalókával van a legkevesebb macera. Esetleg süthetsz zabpelyhes (vagy bármilyen) kekszet, állatos kiszúróval formázva. A cupcake is nyerő, de arra még krém, dekor stb... Attól függ, mennyi időd van. Ha sok, akkor süss Nekik smartissal töltött rainbow cake-et, biztos Te leszel a szuperanyu. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!