Szerintetek milyen sütit süssek a nagyin névnapjára?
A leveles tésztát egyben megsütöd magasabb alapnak, rá túró és habtejszín keveréke (cukorral persze, meg egy kis habxifálóval), pár órára a hűtőbe teszed, fogyasztáskor egy kis áfonya/málna/eper/akármilekvárral öntöd le, és voilá gyors gyümölcsös túrótorta.
Szóval ez a hét legjobb vicce!
Nagyon tetszik, a válasz persze tökéletesen passzol ide is!
Nem tudom, nekem úgy tűnt :D
Egyébként volt itt egy kérdés, hogy a kérdezőnek volt otthon leveles tészta meg túró, arra szántam a válaszom, de közben ez is meg volt nyitva és véletlen ide gépeltem be :D
Egyébként ami még egyáltalán nem nehéz, az a sacher torta - csokis piskótalapok, baracklekvár, és étcsokis tortabevonó... az egyik legegyszerűbb torta és az egyik kedvencem is. Tejszínnel tálaljuk :)
Amiatt ne aggódj, ezt mind megsütheted/elkészítheted normál tepsiben is, annyiban fog különbözni, hogy kocka alakú lesz... :)
Szóval pl. a sacher tortát is elkészítheted tepsiben, csak nem háromszög, hanem kocka alakú szeletek lesznek, és felvágva érdemes bevonnod őket... :)
De ha valami "hagyományos" sütiötletet keresel, akkor nekem pl. nagyon bevált ez a gesztenyés krémes!
Pontosan így készítettem el, kicsit több olvasztott vaj kellett nekem ahhoz, hogy összeálljon. Kb. 1 óra volt az egész és isteni finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!