Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek milyen sütit...

Szerintetek milyen sütit süssek a nagyin névnapjára?

Figyelt kérdés
Valami nem túl nehéz, nem kell hozzá semmi különleges hozzávaló, és finom :)

2013. szept. 15. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:

A leveles tésztát egyben megsütöd magasabb alapnak, rá túró és habtejszín keveréke (cukorral persze, meg egy kis habxifálóval), pár órára a hűtőbe teszed, fogyasztáskor egy kis áfonya/málna/eper/akármilekvárral öntöd le, és voilá gyors gyümölcsös túrótorta.

[link]

2013. szept. 15. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ezt egy másik kérdésre akartam írni, de remélem ide is passzol! :)
2013. szept. 15. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Szóval ez a hét legjobb vicce!

Nagyon tetszik, a válasz persze tökéletesen passzol ide is!

2013. szept. 15. 15:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Tetszik, köszi :) de amúgy a 3-as az az én nevemben beszélt....?
2013. szept. 15. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem úgy tűnt :D

Egyébként volt itt egy kérdés, hogy a kérdezőnek volt otthon leveles tészta meg túró, arra szántam a válaszom, de közben ez is meg volt nyitva és véletlen ide gépeltem be :D

Egyébként ami még egyáltalán nem nehéz, az a sacher torta - csokis piskótalapok, baracklekvár, és étcsokis tortabevonó... az egyik legegyszerűbb torta és az egyik kedvencem is. Tejszínnel tálaljuk :)

2013. szept. 15. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és tudsz valami sütit, ami nem torta? nincs tortaformák, meg ilyen kapcsos sem, semmi :/
2013. szept. 15. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Amiatt ne aggódj, ezt mind megsütheted/elkészítheted normál tepsiben is, annyiban fog különbözni, hogy kocka alakú lesz... :)

Szóval pl. a sacher tortát is elkészítheted tepsiben, csak nem háromszög, hanem kocka alakú szeletek lesznek, és felvágva érdemes bevonnod őket... :)

De ha valami "hagyományos" sütiötletet keresel, akkor nekem pl. nagyon bevált ez a gesztenyés krémes!

[link]

Pontosan így készítettem el, kicsit több olvasztott vaj kellett nekem ahhoz, hogy összeálljon. Kb. 1 óra volt az egész és isteni finom :)

2013. szept. 15. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, a 3-as vagyok, csak olvastam itt a kérdést is, és az 1-es, 2-es választ is, és jót derültem, hogy összejött a kérdés-felelek.
2013. szept. 15. 21:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi életmentő vagy! :) <3
2013. szept. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!