Mit süssek a testvérem névnapjára?
Figyelt kérdés
A testvéremnek pénteken lesz a névnapja,és szeretnék neki sütni valamit. Mivel még csak 14 éves vagyok,és a tesóm fiú,ezért jó lenne,ha viszonylag olcsó lenne,és egyszerű. Csütörtök este nem lesz itthon ezért jó lenne,ha max 1 és fél óra múlva kész lenne,és az is nagyon jó lenne,ha nem kéne sütni. Először palacsinta tortára gondoltam,de ahhoz rengeteg palacsinta kéne,aztán tiramisut is akartam,de azt lehet hogy a nagymamám csinál,ezért gondoltam arra,hogy sütök neki csokis kekszet,és teszek rá cukormázból szemüveget,amit előzőleg megrajzoltam egy sütőpapírra. Ez jó ötlet lenne? Vagy pedig készítenék neki valamilyen golyót is,csak ne legyen benne nagyon sok darált keksz. Vagy a palacsinta tortához mégis mit szóltok? Kb. mennyi palacsinta kell? és az hány liter tészta? köszönöm 14/L2014. márc. 1. 18:55
2/2 anonim válasza:
Szia. Jobb otletem van. Csinalj leveles tesztas falatkakat. Veszel a boltban leveles tesztat (hutopult), otthon kibontod, es toltheted is, barmivel. Lekvar, nutella, kremturo, puding, alma es dio, sajt stb. Amiket szerettek. Megkened egy felvert tojassal, es mehet a sutobe. Hipp-hopp megvan. Talalasnal szorj ra porcukrot, a sosra persze ne. Kettot pislogsz es el is fogyott, meglatod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!