Mit süssünk az iskolába a karácsonyi vásárra?
bocsánat( én már hányok amuffintól. annyi finom süti létezik!!!!
kókuszkocka mézes krémes szerintem sokak kedvence)
Csináld meg a dinnye sütit! Sok recept van fent. Jópofa a piros tésztában a fekete "magok", zöld tésztával körítve. Úgy tapasztaltam, ez fogyott el leghamarabb.
Vagy sajtos rudat, pogácsát - a sok édes mellett kínálja magát:)
Valamit, amiben amúgy is profi a családod.
Nekem is a sós süti jutott az eszembe, mert a sok édestől könnyen megcsömörlik az ember: vagy rudacskák, kekszek (azok elállnak) vagy, ha van lehetőséged rögtön a vásár előtt kisütni, akkor pogácsa (az másnap kevésbé finom, viszont a frissért ölni szokták egymást az emberek). Esetleg sós muffin.
A mézes krémes tényleg finom, de nem ajánlom, mert macerás (külön kell kisütni mind a 4 tésztalapot). Inkább hókifli, millióegyféle linzer, amerikai csokidarabos keksz, sugar cookie, csigasüti, zserbó (a mézes krémessel ellentétben az egész cucc egyben sül) - ezek mind elállósak, tudsz velük előredolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!