Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi süssek (vegyek) névnapra...

Mi süssek (vegyek) névnapra az iskolába? Elsős a kisfiam.

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, mit szeret a többség. Nem kötelező, aki visz, visz, aki nem, nem. De mindenkit felköszöntenek.

Lehet házi készítésűt is.

Gyakorlott vagyok a konyhában.

Úgyhogy most dilemmában vagyok.

2017. szept. 22. 13:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
#10: pogit? Menj vissza gondoltban elsős korodba. Nagyszünet, tudod, hogy Karcsinak névnapja van, és látod, hogy szedi elő a műanyag dobozt, hogy végigkínálja az osztályt. Beindul a nyálelválasztásod, végiggondolod, mik lehetnek a dobozban. Aztán meglátod, hogy pogácsa. Nem lenne csalódás? :)
2017. szept. 22. 17:02
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

10 vagyok

Ne már, csak én imádom ennyire? Vagy esetleg a Benei kókuszos sütije nagyon finom, ha nem akarsz sütni

2017. szept. 22. 17:14
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Én is imádom a (jó) pogácsát. De egy gyerek jóval hamarabb lázba jön az édességtől.
2017. szept. 22. 17:21
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Én is csalódott lennék a pogitól :). Pedig szeretem.
2017. szept. 22. 17:30
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
SEMMIT! Emlékszem, anno mennyit sütöttünk meg kínlódtunk otthon, hogy legyen mit bevinni. Az egyik osztálytársam meg lazán besétált egy zacskó csipsszel, amit azonnal széttéptek és felfaltak a többiek, az én sütim meg ott árválkodott, majdnem sírtam is. süssön a halál, vigyél be valami népszerű nassot és hello.
2017. szept. 22. 18:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha sütnék is, esetleg egy finom almáspitét.Sajnos én azt tapasztaltam, hogy a szülők fele kb a kókuszgolyóban gondolkodott, és annyian azt vittek, hogy a gyerekek már dobálóztak vele.A szemetes tele volt beleharapott kókuszgolyókkal, az ember csak szomorúan nézte, mi lett a sorsuk...
2017. szept. 22. 18:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Utólag gyorsan hozzáteszem, hogy senkit, de senkit nem szándékozom kritizálni, ha a kókuszgolyót ajánlotta.
2017. szept. 22. 19:07
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a pattogatott kukoricanak volt nagy sikere. Vettem két nagy vodrot, eldobhato is talkakat, két homokozó lapátot. Egyik vodorbe édes, másikba sós kukorica került. Nagyon élvezték
2017. szept. 22. 19:26
 19/25 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm a válaszokat, a lényeget a 6-os, és a 2. oldal válaszolói ragadták meg, azt hiszem! :D

Még gondolkodom, de körvonalazódik a dolog.

2017. szept. 22. 19:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A pattogatott kukorica de jó ötlet.

Olcsó, hűtést nem igényel, könnyen szállítható, nem maszatol, mindenki szereti. Ráadásul glutén és laktóz érzékeny gyerekek is ehetik.

Szupeeeeer!

2017. szept. 22. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!