Légkeveréses sütőben hogyan kell rántott húst sütni?
Figyelt kérdés
Konkrétan hőfokok és idők kellenének, hogy meg is süljön, de ne száradjon ki. Kell-e forgatni, be kell-e előtte kenni olajjal?
Kinek mi jött be?
1. Csirkecomb egészben.
2. Csirkecomb filézve.
3. Sertés szelet.
Köszönöm.
2017. szept. 20. 10:00
1/2 anonim válasza:
Szakácsként én azt mondom, hogy a csirkecomb egészben a legalkalmasabb erre, mert az nem szárad ki annyira. Ugye a bő olajban sütésnél nem lesz száraz, itt viszont folyamatosan veszít vizet. Sütés előtt biztosan csorgatnék rá olajat.
Légkeverésesben egy olyan 160 fokon szerintem 45-50 perc biztosan kell neki, de ha kicsit megvágsz egyet, akkor látod, hogy még véres-e, vagy nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Én a filét próbáltam azt hiszem 180 fokon 50 percig. Nem lett rossz, csak nagyon kiszáradt, pedig megkentem olajjal.
2017. szept. 21. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!