Mit csináltok, ha a sütőben az étel nem főtte el a levét?
Figyelt kérdés
Pl. a római tálat be sem áztatom, most 2 órája van benne (hús, gomba, 1/2 dl tejszín, hagyma). Pedig a római tál teteje helyett lyukacsos fedőt használok, amin át távozik is valami folyadék.
Nemcsak római tállal, mással is gyakran járok így, persze ált. saját kreálta receptek, ami épp itthon van és eszembe jut.
Alufóliát nem szeretem, mivel káros az egészségre (amikor még használtam, azzal egyébként mindig elfőtte a levét, mire elkészült az étel).
Ha leveszed a tetejét, megég a teteje.
Eddig ilyenkor leöntöttem. Vagy alacsony hőfokon továbbsütni? Vagy ellenkezőleg: erősebb hőfokra állítani fedővel?
2010. máj. 27. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!