Ti mit csináltok a felvert tojással ami megmarad a bundás kenyér után?
Vágok össze hagymát-kolbászt és csinálok rántottát :)
Nyamm.
Én is szeretem a bundis kenyeret a rántottával, csak kíváncsi vagyok/voltam a véleményetekre
Köszi a válaszokat! :)
Bármilyen hús, hal, sajt vagy főzelék (pl. a karfiol) panírozásához fel lehet használni.
Ha kevés marad, beleverek még egy tojást.
A tojásban mégis mi undorító van egyeseknek, illetve akkor minek használják? A kenyérből max. morzsákat kap, fel nem fogom, miért ne enné meg valaki... Állatnak adni OK, de nyilván nem dobjuk ki az ételt.
Én olyan vagyok (voltam, mert ma már nem eszem bundáskenyeret), mint az egyik utóbbi hozzászóló: annyi kenyeret bundázok, hogy elfogyjon a tojás. Max. az utolsó kenyér kicsi lesz és kevésbé tojásos, nekem jó úgy is. De a rántotta is teljesen OK, s az is, ha valaki felturbózza a végén.
Kedves # 15/18 tegnap 22:44 ez még eszembe sem jutott, jó ötletet adtál! Legközelebb ki is próbálom :)
Köszi mindenkinek a véleményt/választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!