Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mit csináltok a felvert...

Ti mit csináltok a felvert tojással ami megmarad a bundás kenyér után?

Figyelt kérdés

2017. szept. 12. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Én mindig a kutyának vagy a macskának adom a maradék tojást. Nem sütném ki rántottának mert ilyenkor nincs szükségem rántottára ha van bundáskenyér. Szóval így is úgyis a kutyáé lenne.
2017. szept. 12. 21:40
 12/20 anonim válasza:
42%
Beöntöm a lefolyóba. :D Amúgy meg annyit verek fel ami elfogy.
2017. szept. 12. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Vágok össze hagymát-kolbászt és csinálok rántottát :)

Nyamm.

2017. szept. 12. 21:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Én is szeretem a bundis kenyeret a rántottával, csak kíváncsi vagyok/voltam a véleményetekre

Köszi a válaszokat! :)

2017. szept. 12. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Beteszem sülni a kenyeret, és rácsorgatom szép lassan. Ha sok maradt, akkor több kenyérre is öntök. Szépen rásül, nem lesz rántotta állaga, csak egy kis plusz tojás a kenyéren, nagyon finom. Nem szeretek pazarolni. :)
2017. szept. 12. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen hús, hal, sajt vagy főzelék (pl. a karfiol) panírozásához fel lehet használni.

Ha kevés marad, beleverek még egy tojást.

2017. szept. 12. 23:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A tojásban mégis mi undorító van egyeseknek, illetve akkor minek használják? A kenyérből max. morzsákat kap, fel nem fogom, miért ne enné meg valaki... Állatnak adni OK, de nyilván nem dobjuk ki az ételt.

Én olyan vagyok (voltam, mert ma már nem eszem bundáskenyeret), mint az egyik utóbbi hozzászóló: annyi kenyeret bundázok, hogy elfogyjon a tojás. Max. az utolsó kenyér kicsi lesz és kevésbé tojásos, nekem jó úgy is. De a rántotta is teljesen OK, s az is, ha valaki felturbózza a végén.

2017. szept. 12. 23:39
 18/20 anonim ***** válasza:
38%
En csak annyi kenyeret sutok ki, amennyit meg fogok enni. Nem fogok csak azert tobbet csinalni, hogy elfogyjon az a 2 evokanalnyi tojasmennyiseg, mert kihulve mar nem olyan finom, ugysem ennem meg. Rantottat nem szeretem, plane morzsasan, igy megy a lefolyoba, nem az a 40 forintos tojas fog a foldhoz vagni. Lehet felhaborodni.
2017. szept. 13. 06:30
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves # 15/18 tegnap 22:44 ez még eszembe sem jutott, jó ötletet adtál! Legközelebb ki is próbálom :)

Köszi mindenkinek a véleményt/választ! :)

2017. szept. 13. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont úgy teszek, mint aki a rácsorgatást írta. ha sok, vágok még egy szelet kenyeret, aztán, ha így marad még a tojásból szépen a megfordítás után elosztom rácsorgatva a kenyerekre.Kicsit vastagabb a bunda, de még talán finomabb is.
2017. szept. 13. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!