Kolbászt hogyan kell füstölni?
Figyelt kérdés
Amikor már hidegebb kesz fogok kolbászt tölteni itthon és azt szeretném füstölni is. Hidegfüstölni. Van füstölőm és egy az alábbi linken látható hidegfüst generátorom.
Hogyan csináljam? Milyen lépései vannak, mikor hány fok a minimum hogy ne romoljon meg?
Alma, cseresznye, juhar és whiskey tölgy faporom van. Melyikkel lenne érdemes a kolbászt füstölni? Melyik füstre milyen íz jellemző?
2017. szept. 5. 21:51
1/2 anonim válasza:
Nálunk a család akáccal füstöl.
(Nem nagy válasz, elnézést, nem vagyok annyira jártas ezekben:( )
2/2 anonim válasza:
Sokan a bükkfára esküsznek. 15-18 fok körüli hőmérséklet a tökéletes füstölésnél.
És mindig száraz legyen az amit füstölsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!