A fagyasztoból kiengedett húst lehet -e pácolni és füstölni?
Lehet. Ne lógjon ki sehol a pácléből, és azért ne 1 hétig pácold.
Ha elkészült frissen fogyaszd, ne edd napokig.
Pácolni valóban lehet. Ha olvasztás közben engedett némi levet, azt öblítsd le róla, majd a húst papírtörlővel szikkaszd le, és úgy tedd a pácba.Friss húst lehet olajos pácban több napig is érlelni, de a fagyos szerkezete már egy kicsit más.
Egy éjszaka elég neki, hogy átvegye a pác ízét.
Arról még nem hallottam, hogy fagyasztott húsból készítettek volna füstöltárut, de ki tudja... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!