Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig használható fel főzéshe...

Meddig használható fel főzéshez a vörösbor?

Figyelt kérdés
Nem szoktam inni, mert nem szeretem, de sok ételhez kimondottan illik, karakteressé teszi. Nem szeretnék főzésenként mindig 1-1 üveg bort venni. Van más megoldás? Pl csatos üvegbe töltés segíthet?
2017. szept. 2. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Felbontod, visszadugózod majd beteszed a hűtőbe. Ez a legjobb tárolás ha felbontottad. Hát... 1 héten belül érdemes eltakarítani, de 1,5-2 hétig nem lesz baja.
2017. szept. 2. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Az sem árt ha át tudod önteni a maradékot kisebb üvegbe, ne legyen benne sok levegő. Ha esetleg ecetes lesz, salátákhoz még használható.
2017. szept. 2. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nálam is gond volt,amíg egyszer Nigella Lawson egyik sorozatában láttam ,hogy kis zacskóban lefagyasztja a maradék bort. Kipróbáltam és azóta is alkalmazom. Egy decinként kimérve lefagyasztom , így mindig van főzéshez borom.
2017. szept. 2. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. szept. 2. 18:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!