Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » "kicsi" mézes csirke, párolt...

Papagenou kérdése:

"kicsi" mézes csirke, párolt borsóval, édes vörösborral?

Figyelt kérdés

Vendégül látom egy barátnőm, de nem tudom pontosan, hogy mit főzzek neki. Nagyon odafigyel az alakjára és sok dolgot nem eszik meg, ezért kicsit bajban vagyok vele (nehéz kaják, sima krumpli és rizs kilőve, tejtermékek szintén, mert allergiás). Az édes vörösbor fix és az is, hogy valamilyen csirke recept lesz, mert ezeket szereti. Tudnátok mondani valami receptet? Kerestem sokat, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Persze a végén lehet, csak rögtönzök valamit :)

jelenleg valami gyors mézes citromos csirke alakul a fejemben, de ha van ötlet, kérlek osszátok meg :)

2017. ápr. 20. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg a csirkét adj mellé valamilyen párolt zöldséget.
2017. ápr. 20. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

roston sült csirke, jó fűszeresen, saláta, párolt zöldség, esetleg bulgur? szerintem az nagyon finom.

Nem tudom mennyire lesz elegáns a dolog, de én ebből a szempontból a tortilla wrapet is nagyon szeretem, mert mindenki azt rak bele amit szeretne, így lehet akár sok zöldséggel, joghurtos szósszal és már teljes kiőrlésű lapokat is kapni, tehát abszolút egészséges lesz a végeredmény.

2017. ápr. 20. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt kipróbáltam és nagyon finom..

[link]

2017. ápr. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!