Szegény ételeket mondanátok?
Figyelt kérdés
Egyik roma kollégámtól hallottam egyet, vakaró.. valaki tud még mondani ilyesmiket?2017. szept. 1. 15:21
1/14 anonim válasza:
bodag, gánca, dödöle, puliszka
4/14 anonim válasza:
Parizel nem létezik.
A minőségi párizsi nem olcsó. Az eredeti recept: 80% elsőrendű marhahús, 20% szalonna.
Kétségtelen, hogy az ipari parizer messze nem ilyen, s olcsó is.
Több irodalmi műben előfordul, hogy a parizert fogyasztanak az emberek ecetes hagymával.
Kétségtelen, nem a felsőbb körök polgárairól van szó, hanem inkább az alsó-középosztályról.
5/14 anonim válasza:
Szárnyas párizsi ára viszont nem csillagászati, pulykából készült (63 %), füst aromával, 10 deka 99 ft. Ez kb. úgy 8-10 szelet.
6/14 anonim válasza:
Mikor leégettem a kacsát véletlen. Az tényleg szegény lett :D
Komolyra fordítva a szót:
- krumplis tészta (meg egyéb tészta)
- lecsó
- paprikás krumpli
- rántott krumpli
- főzelékek zöme olcsó
- lapcsűnka, lángos
- far-hát (én imádom), belsőségek
9/14 anonim válasza:
tojás leves, hagyma leves, bundás kenyér
10/14 Noblesse Oblige válasza:
Szegény leves(szokták köménylevesnek is hívni). Aminen piritott kenyérkocka a tartalmasabb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!