Hogyan süssem a szelídgesztenyét, hogy ne legyen túl puha, de ne is égjen meg?
Figyelt kérdés
Mit kell a gesztenyével tenni, mielőtt beteszem a sütőbe?Mennyi ideig süssem, hogy jó legyen?2007. nov. 24. 15:08
1/4 anonim válasza:
Be kell vagdosni a héját és vizet tenni mellé, akkor nem lesz kemény. Nekem a hirtelen forró sütés vált be. A legjobb még melegen megpucolni, mert később ráragadhat a héja.
2/4 anonim válasza:
Sütés elött én mindig beáztatom egy tál vízbe,kb. fél órára.Utána könnyebb bevagdosni is és finom puha lesz,ha megsül.Miután megsült nem szabad betakarni,hogy meleg maradjon,mert akkor fől rá az a szőrös héjj,amitől úgy már biztos nem lehet megszabadulni. Csak dobd egy tálba és essetek neki!!!:-))Nagyon hízlal!!!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Probald meg fozni ,felontod hogy ellepje a viz,es kb 1 orat kell fozni ,nagyon finom!az en gyerekeim nagyon szeretik!
JO etvagyat!!
4/4 anonim válasza:
Körülbelül egy napot kell áztatni vízben, de ajánlom, hogy ne magyar gesztenyét vegyél, hanem az olasz Maroni-t.
Sokkal nagyobb, édesebb.
Áztatás után be kell irdalni x alakban, majd egy lapos lehetőleg lefedhető sütőlapban kell megsütni. (forró legyen a lap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!