Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 6 éves fiam nem hajlandó...

Katerina106 kérdése:

6 éves fiam nem hajlandó megenni a tojást. Sem rantottanak sem egészben főve. Sehogy. Csak bundaskenyernek. Évek óta ezzel harcolunk. Hogyan tudnam ravezetn? Nem erőltettem, egyszerűen, fúj és nem kell 😣

Figyelt kérdés

2017. aug. 26. 06:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsémbe beletuszkolták az óvodában a tökfőzeléket. Itthon sem ette meg soha, de az óvónők erősködtek, hogy majd ők megszerettetik vele.A vége az lett, hogy lenyelne a belédiktált mennyiséget, majd hirtelen sugárban hányni kezdett.Ezekután nem erőltették.

De azt elérték vele, hogy később, felnőtt korában sem tudott ránézni a tökfőzelékre.

Ez csak egy példa, de semmiképpen nem célravezető egy kisgyermek ízlését "erőszakkal " befolyásolni.

Ha harcoltok emiatt, akkor bizony erőlteted a tojást, pedig nem célravezető az erőszak, még kedvesen sem...

2017. aug. 27. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Hangsulyozom, hogy nem eroltetem a tojast, sem mas kaját, amit nem szeret.Csak latva mas gyerek rajong pl a tukortojasert, ő meg egyenesen elmenekul ha látja a serpenyoben :)

Soha nem is kostolta.

2017. aug. 28. 23:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 40 éves koromig nem szerettem a tükörtojást, gyermekkoromban a banánt és a marcipánt :D A tökfőzelékért odavoltam.

Ez ilyen, nem minden gyereknek van tipikus gyerekízlése, valahol mindenki egyedi, van, aki kicsit jobban. Ezzel nincs semmi baj. Még mindig nem értem, miért harcoltál, pláne évekig.

Valaki említette a palacsintát... Való igaz, a gyerekek azt szeretni szokták. Ő nem eszi meg így sem és sütiben sem? Az érdekes, de ha nem, hát nem.

2017. aug. 29. 00:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen ,a palacsintat szereti.

Csupan kivancsi voltam más gyerek hogy áll a tojással. Itt kimondottan arra szerettem volna választ kapni ,hogy miért van ez a ,,félsz" .

Köszönöm a válaszokat !

2017. aug. 30. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!