Sok paradicsomot kaptunk, már nem győzzük enni, mit csináljak belőle?
Figyelt kérdés
Lecsó kilőve,volt már párszor..:)2017. aug. 16. 07:00
1/12 anonim válasza:
Csinálj lecsót, hagymával, paprikával megdinsztelve és fagyaszd le. De paradicsomlének is elteheted.
2/12 anonim válasza:
Én nyersen lefagyasztottam elég sokat kisebb adagokban - ezt késöbb bármilyen ételbe fel tudod használni, ugyanúgy, ahogy a frisset, vagy tudsz belöle paradicsomlét, spagettimártást, pizzamártást vagy bármi mást készíteni.
3/12 anonim válasza:
Töltött paradicsom
Töltött paprika
Minestore leves
Paradicsomleves
Chutney
Bolognai
Milánói
Paradicsom saláta
4/12 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, első.
Lecsó kilőve, azt írtam, fagyasztani nem szoktam, mert vízízű lötty lesz a legtöbb cuccból...
2017. aug. 16. 07:42
5/12 A kérdező kommentje:
Kecsapon gondolkodom,lehet, hogy megpróbálom...
2017. aug. 16. 07:49
6/12 anonim válasza:
Bocs, a második vagyok, és ha a fagyasztott neked vízízü lesz, akkor az nem a fagyasztás, hanem te módszered hibája, valószínüleg rosszul használod fel a fagyasztott zöldségeket.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Most görög salátát csinálok belőle, de nagy mennyiségből paradicsomlevet tennék el.
9/12 anonim válasza:
Mi is rengeteget kaptunk, én paradicsom levet raktam el - később jó lesz majd levesbe, mártásnak, spagettihez stb.
10/12 anonim válasza:
Csinálj lecsót ès rakd el télire,befőttes üvegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!