Hogy kell a paradicsomot befőzni paradicsomlének?
Figyelt kérdés
Bocsi de írtó kezdő vagyok2017. jún. 20. 21:50
1/2 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Megmosom, megtisztítom a paradicsomot, négybe vágom, és egy nagy lábosban elkezdem főzni, először kis lángon, folyamatosan keverve, aztán amikor már levet engedett felforralom, kis lángon rotyogtatom, úgy fél, egy óra hosszat, időnként megkeverem. Amikor már szétfőtt, átpasszírozom, újra felforralom, és forrón üvegekbe töltöm, kidunsztolom.
2/2 anonim válasza:
miután nekem elektromos paszírozóm van, a tisztított, négybevágott paradicsomot nyersen szoktam áthajtani a paszírozón, utána felforralom, és későbbi felhasználás függvényében fűszerezem ( só, zellerlevél,...). Üvegekbe töltöm forrón, tetejére pár csepp olajat öntök, ez elzárja a levegőtől, és késhegynyi tartósítószert (pl:NA-Benzoát). Szárazdunsztban (üvegeket szorosan egymás mellett, két pléddel betakarva) hagyom kihűlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!