A paradicsomot meddig kell főzni?
Ha ledaráltad a paradicsomot a paradicsomdarálóval - a magok meg a héja kidobható, akkor a többit kezdd el fözni.
Elöször hígabb lesz, utána egy idö múlva kezd sürüsödni, ez a mennyiségtöl függöen több óra is lehet. Addig fözd, amíg olyan sürü, ahogy szeretitek, de fogyelj, mert ha hül, akkor még picit sürüsödik.
Ha van akit érdekel, közreadnám a "gyorsított" módszert. Term.kipróbálva, működik.
Megfelelő paradocsom kicsumáz, és héjastól, magostól apró lyukú húsdaráló rostélyon megdarál. Alaposan megjáratjuk botmixerrel, és felforraljuk. Ha biztosra akarunk menni,xkevés Na-benzoát mehet bele, ha nem akarunk akkor szárazgőz. Ha felhasználás előtt még egyszer át botmixerezzük, senki nem fogja tudni megkülönböztetni a passzírozott, órákig főzöttől. Esetleg azért, mert sokkal sűrűbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!