Tesco kenyérsütővel mekkora kenyeret lehet sütni?
A Tescosat én nem venném meg,mert ott elég rosszak a műszaki cikkek. Nekem is Hausmeister van (az eladó jó ismerősöm,ő ajánlotta ezt a márkát),1 kg-os kenyeret sütök vele, a felét általában lefagyasztom,mert mi is csak ketten vagyunk. Ha kiveszem a fagyóból,akkor is finom kenyeret eszünk.Vagy hagyom kiengedni a zacskóban,vagy ha sürgősen kell, a mikróban pár perc alatt felmelegíthetem,és friss kenyeret eszünk. Tartok a fagyóban mindig legalább fél kilót, váratlan esetekre. Ma pl. az unokám kis barátnője,elfelejtette,hogy ünnep van,és nem tudott kenyeret venni. Hozzám szaladt kenyérért,és tudtam neki adni. Nagyon megéri,és nem drágább,mint a bolti. Arról már nem is beszélve,hogy mindig jó és friss kenyerem van,mindenfél adalékanyag meg tartósítószer nélkül.,és nem is morzsálódik úgy,mint a bolti kenyerek.
Az enyém 20.000.- Ft körül volt,már két éve használom.
Ha veszel,akkor a Google-ba írd be,hogy kenyésütés géppel. Ott a használóktól sok hasznos tanácsot is kaphatsz.
Én kaptam a Tesco Value kenyérsütőt, és nagyon finom kenyeret sütök vele.
Naponta egy elfogy, isteni, ropogós, meleg kenyér van mindennap:)
Biztos, h a drágább gépek többet is tudnak, de én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Csak beteszem a hozzávalókat, és másfél óra múlva friss kenyér van.
Egy nem stimmel, a kalács tésztája túl kemény lett, többet abban nem kelesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!