Főtlen a krumpli a főzelékben?
Főzd tovább, a folyadékot pótolva, hamar megpuhul.
Az "új"krumplinál még lehet erre számítani, na meg fajtafüggő is, hogy milyen gyorsan puhul.
Ha minden praktika ellenére kemény maradna, jöhet a botmixer, és pürészerű lesz a főzelék, de legalább ehető.
köszi szépen mindenkinek a választ! :D (mindenkire zöldet nyomtam...)
Hígítottam, majd még főztem, aztán raktam bele még egy kis rántást.. akinek kell, megeszi, akinek nem, az nem eszik. :D
Most viccelni fogok, mert az előttem szólók már leírták, mondjuk nem a rántásos kész főzeléket leszűrni ötletet díjazom én sem.
Fogd fel úgy, hogy mostanában minden zöldségféle úgy jó, ha ress, roppanós egy kicsit. A modern szakácsok szerint biztosan. Igaz, nem főzelékben, de pont ezért írtam, hogy csak viccelek. :)
Amúgy attól én is falra mászok, hogy hiperszupermarketben van százféle krumpli, hiába van jelezve, hogy főznivaló, fél óra, vagy még több ideig főzi az ember, mégis olyan kemény, mint a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!