Hogy készül az olívás-tejszínes-sajtos hús? Csinált már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 10:59
1/2 anonim válasza:
hússzeleteket, sózod, borsozod, állni hagyod pár órát
tepsibe teszel pár szelet bacont- rárétegzed a hússzeleteket - a hússzeletek közé teszel sajtszeleteket - rászórod az felszeletelt olívabogyót és reszelt sajtos tejszínes vízzel meglocsolod (2:1 arányban a víz kb)...alufóliával lefedve készre sütöd...a végén leszeded a fóliát és lepirítod
én így csinálnám - karajból vagy csirkemellből - ha karajból csinálod, akkor kis vajon át lehet pirítani az oldalait serpenyőben..
petrezselymes krumplival tálalnám
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap kipróbálom. Mondjuk csirkecomb (felső) van itthon, de megoldom. :-)
2010. máj. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!