Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül az olívás-tejszíne...

Hogy készül az olívás-tejszínes-sajtos hús? Csinált már valaki ilyet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:

hússzeleteket, sózod, borsozod, állni hagyod pár órát


tepsibe teszel pár szelet bacont- rárétegzed a hússzeleteket - a hússzeletek közé teszel sajtszeleteket - rászórod az felszeletelt olívabogyót és reszelt sajtos tejszínes vízzel meglocsolod (2:1 arányban a víz kb)...alufóliával lefedve készre sütöd...a végén leszeded a fóliát és lepirítod


én így csinálnám - karajból vagy csirkemellből - ha karajból csinálod, akkor kis vajon át lehet pirítani az oldalait serpenyőben..


petrezselymes krumplival tálalnám

2010. máj. 23. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap kipróbálom. Mondjuk csirkecomb (felső) van itthon, de megoldom. :-)
2010. máj. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!