Nálatok mi lesz ma a menü? Nekem már nincs ötletem mit főzzek!
Egyszerűen kifogytam az ötletekből, már mindenfélét főztem az elmúlt két hétben, volt főzelék-fasírt, bolognai tészta, rakott cukkini, rántott hús, gyümölcsleves,
Valami különlegesebb ételre vágynék, amit viszonylag könnyű elkészíteni, de nincs ötletem :(
Ha tudtok pár tippet adni megköszönném!
- fokhagymás-tejszínes-zöldbabos ragu spagettivel
- krumplistészta
- chilis bab
- pizza
- csevapcsicsa
- krumplikása pirított szalonnával-tejföllel
- raclette gyöngyhagymával
- tejszínes-boros garnéla tésztával
- meg most volt csirkepöri
- és csirkeszárny tepsiben, mellé cirtom, fokhagymagerezdek (sok) és 1 dl fehérborral aláöntve - szerencsediós kruumplipürével
Tegnap: Tárkonyos raguleves, Vega rakott cukkini
Ma : Krumplileves, Gyermelyi pitével.
Holnap: Zöldségleves grízgaluskával, Lecsó
Szülinapom tiszteletére lazacot sütöttem (serpenyőbe dobom sóval és megfordítom valamikor... opcionálisan még lehet rá fűszer, citrom) s vegyes zöldséget, plusz chipset. Jó volt, utána kávékrém :)
Nekem a lazac meríti ki a végtelenül egyszerű és kicsit különleges étel fogalmát, mivel elég ritkán eszem. De a múltkor volt 600-ért az Auchanban bőrös szelet, ami amúgyis a kedvencem. De az meglepett, hogy rengeteg zsír sült ki belőle, kövér lazac lehetett. Szóval zsírkedvelőknek ajánlott az ilyen forrásból származó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!