Szegfűvel, fahéjjal összefőzött tej átveszi az ízét legalább annyira, hogy ízesebb legyen a piskóta?
Figyelt kérdés
Nem tennék bele közvetlenül hanem így közvetetten. Elég gyenge-szinte semmi ízváltozás lenne gondolom.
Hátha nem így van. Köszönöm. :)
2017. júl. 20. 13:56
1/3 anonim válasza:
Elég intenzív íze van mindkettőnek, szerintem pont annyira lenne érezhető, amennyire kell - bár nem egészen értem, hogy kerül tej a piskótába.:-) Egyébként a piskótatésztába nyugodtan keverhetsz késhegynyi őrölt fahéjat, szegfűszeget, esetleg szerecsendiót (vagy mézeskalács-fűszerkeveréket), a színén meg se látszik ekkora mennyiség, az íze viszont bent lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Kevert tésztát kellett volna írnom,csak a fejemben "piskóta" néven elraktározva,mert a szüleim elég sajátságosan készítették. :)
Köszönöm a plusz tippet is. :)
2017. júl. 20. 14:18
3/3 anonim válasza:
Nem is kell a tejjel összefőznöd, ha kevert tésztába teszed, őrölve bármelyikből tehetsz egy kicsit, mindenképpen érződni fog a tésztában.
A muffinba is mindig teszek egy kis fahéjat, isteni íze lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!