Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pudingból hogy kell csinálni...

Hencz Mimi kérdése:

Pudingból hogy kell csinálni krémet?

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Vaníliás krémet szoktam úgy, hogy vaníliás pudingot főzök, kevesebb tejjel, mint ha pudingnak készülne. Ha kihűlt, akkor kikeverem Rámával habosra.
2017. júl. 18. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Vajat szoktam cukorral habosra keverni, majd a kihűlt pudinggal lassú fordulaton géppel összekeverem.

Én is kevesebb tejjel csinálom a pudingot, (1 csom/3 dl tej ) és teljesen kihűtöm, még langyos sem lehet, mert a vaj /margarin kicsapódhat.

Arány kb 20 dkg vaj /margarin 15-20 dkg cukor ízlés szerint.

Ha a vajas krémbe keserű kakaóport is keversz, akkor csokiízű krémed lesz.

persze ehhez célszerűbb csokipudingot főzni.

Puncsost, epreset is lehet így kreálni.

Plusz van.cukor, reszelt citromhéj, rumaroma is lehet - íztől függően- kiegészítő.

2017. júl. 18. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!