Hencz Mimi kérdése:
Pudingból hogy kell csinálni krémet?
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 11:58
1/2 anonim válasza:
Vaníliás krémet szoktam úgy, hogy vaníliás pudingot főzök, kevesebb tejjel, mint ha pudingnak készülne. Ha kihűlt, akkor kikeverem Rámával habosra.
2/2 anonim válasza:
Vajat szoktam cukorral habosra keverni, majd a kihűlt pudinggal lassú fordulaton géppel összekeverem.
Én is kevesebb tejjel csinálom a pudingot, (1 csom/3 dl tej ) és teljesen kihűtöm, még langyos sem lehet, mert a vaj /margarin kicsapódhat.
Arány kb 20 dkg vaj /margarin 15-20 dkg cukor ízlés szerint.
Ha a vajas krémbe keserű kakaóport is keversz, akkor csokiízű krémed lesz.
persze ehhez célszerűbb csokipudingot főzni.
Puncsost, epreset is lehet így kreálni.
Plusz van.cukor, reszelt citromhéj, rumaroma is lehet - íztől függően- kiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!