Vaníliás pudingból és túróból lehet csinálni vaníliás krémtúrót?
Először süsd ki a palacsintákat
Másodszor keverd ki símára a krémtúrót
Majd a pudingot, amikor kész van, kavard a túróhoz, és nagyon gyorsan kend meg a palacsintákat vele, amíg meg nem köt.
eeeeeeeee, game over
ha hirtelen hő éri a túrót, paszírozhatod előtte vagy turmixolhatod utána akárhogy, semmi nem fogja kérmessé tenni, mert kemény kis szemcsék lesznek benne, a turmix pengéje sem fogja vinni, olyan lesz mintha homokot akarnál turmixolni
hidd el második, lehet hígabb pudingot is csinálni...
de nem szükséges, túl folyós lesz
megcsinálod "recept" szerint, ha nem akarod, hogy bőrösödjön, porcukorral alaposan (de nem vastagon) meg kell szórni a tetejét és letakarni, így hűlni hagyni (másik variáció, hogy hűlés után leszeded a bőrét)
majd így kevered össze a szitán áttöt (vagy nagyon tiszta húsdarálón ledarált) túróval, amit reszelt citromhéjjal ízesíts, mondjuk kiló túrónként 2 vel + egynek a levével, ez üdítő ízt ad neki
Kedves 3-ik.
Egy szóval sem írtam, hogy a főzött pudingot keverje a túróhoz. Gondolom, hogy a kérdező is a főzés nélküli pudingra gondolt, hiszen azt mindenki tudja, hogy a tejes, túrós dolgokhoz hirtelen meleg valamit önteni, kavarni, nem igazán szerencsés dolog.
Ha te a főzött pudingban gondolkoztál, akkor valószínű jó lesz a te variációd, de attól még a másikat nem kell ledorongolni, meg leszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!