Kovi ubit lehet szárított kaporból csinálni?
Én is jártam már így, de igaza van az annak, aki azt írta, hogy nem tökéletes vele.
Szükséghelyzetben egyszer meg lehet csinálni, de aztán rájön az ember, hogy nem érdemes szárítmánnyal készíteni.
Én inkább holnap vennék valahol, és friss kaporral tenném el az uborkát.
Még kapor és kapor között is van különbség, pl a már virágzó, magos "öreg" kaporral sokkal ízletesebb, mint a zsenge levelekből álló csokorból.Persze, ez utóbbi még mindig sokkal jobb a szárítottnál.
Én egy másik 78%-os vagyok, nem tudathasadásos:
Ha már valaki arra adja a fejét, hogy valami finomat készítsen otthon, akkor csinálja jól.
Az elfogadható ott van a boltban.
Szóval messze nem lesz olyan. Nézz más ubi receptet, amihez minden van, s azt csináld meg jól.
Vagy, ha koviubi kell, akkor frisset használj.
A végen elballagtam egy zöldségeshez. Valahol én is úgy éreztem, hogy a szárított nem lenne az igazi.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!