Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon, nagyon sós csirkepörkö...

Nagyon, nagyon sós csirkepörköltöt ki lehet valahogy javítani?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a konyhában és sajnos nagyon elsóztam a tejfölös csirkét. Ki lehetne valahogy javítani, hogy ne keljen az egész fazék kaját kidobni?
2017. júl. 17. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Meg lehet próbálni , de hogy se nem lesz jó se nem lesz pörkölt, ha kiszeded a húst és újra főzöd, az biztos. Ha már egyszer kifőtt a húsból a lényeg.

Az 1. voltam és még mindig azt vagy a rizsát javaslom.

2017. júl. 18. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. júl. 18. 08:23
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó! Itt most egy étel mentése volt a kérdés, nem az, hogy szakácsvizsgán átmenne vagy sem...

A kérdező nem szeretné kidobni, ezért is ötletelt mindenki, a legjobb szándékkal.

Lehet, hogy te is, de azért a végén jól elvetted a kedvét.

Mindegy már, majd a kedves kérdező eldönti mit csinál.

2017. júl. 18. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Leszeded a fele szaftot, és egy új, sótlan pörköltalappal felhúzod. Jobbat nem tudok.
2017. júl. 18. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Nagyjából ezt tanácsoltam én is, az első oldalon :))
2017. júl. 18. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!