Nagyon, nagyon sós csirkepörköltöt ki lehet valahogy javítani?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a konyhában és sajnos nagyon elsóztam a tejfölös csirkét. Ki lehetne valahogy javítani, hogy ne keljen az egész fazék kaját kidobni?2017. júl. 17. 22:11
11/15 anonim válasza:
Meg lehet próbálni , de hogy se nem lesz jó se nem lesz pörkölt, ha kiszeded a húst és újra főzöd, az biztos. Ha már egyszer kifőtt a húsból a lényeg.
Az 1. voltam és még mindig azt vagy a rizsát javaslom.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. júl. 18. 08:23
13/15 anonim válasza:
Utolsó! Itt most egy étel mentése volt a kérdés, nem az, hogy szakácsvizsgán átmenne vagy sem...
A kérdező nem szeretné kidobni, ezért is ötletelt mindenki, a legjobb szándékkal.
Lehet, hogy te is, de azért a végén jól elvetted a kedvét.
Mindegy már, majd a kedves kérdező eldönti mit csinál.
14/15 anonim válasza:
Leszeded a fele szaftot, és egy új, sótlan pörköltalappal felhúzod. Jobbat nem tudok.
15/15 anonim válasza:
Nagyjából ezt tanácsoltam én is, az első oldalon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!