Hogy kell langost sutni?
Figyelt kérdés
Nem mindig sikerul,pedig betartom a szabalyokat,az eleszto friss,meleg helyen kelesztem,nem "fazik" meg a massza,megis van amikor eleg laposakra sikerulnek.Bevalt recepteket kernek!Koszi elore is!2008. okt. 17. 20:37
2/4 A kérdező kommentje:
En is recept szerint keszitem,azert kertem hogy bevalt receptet irjatok azaz valaki altal kiprobaltat ami mindig sikerul.Egyebkent koszi a valaszt.
2008. okt. 17. 22:12
3/4 anonim válasza:
A tészta receptje jó!
A kulcs: nagy edény, sok olaj, QA nagy láng, és csak egyszer forgatjuk!
4/4 anonim válasza:
Én nem vagyok egy konyhaművész, de imádom a lángost, ezért egyszerűre veszem az elkészítést.
Előző nap mielött lángos akarok enni, egy tálban összekeverek fél kiló lisztet, 2 tojást, 2 pohár kefirt, 3 dkg élesztőt (frisset, nem szárítottat) egy kiskanál sót. Lefedem, beteszem a hűtőbe és másnap vizes kézzel lángost szaggatok bebőle és forró olajban kisütöm. Ha nem kell mind, ez a tészta a hűtőben több napig eláll, és akkor csinálod meg, amikor akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!