S. O. S! Így még lehet krumpli lángost csinálni?
Lehet, persze.
Legfeljebb picivel több lisztet fog felvenni. Én is szoktam így csinálni, mert a főtt krumpli pucolgatás nem a kedvencem , és vagyok olyan "disznó", hogy a megmaradt törtkurmplit se dobom ki, hanem pogácsát sütök belőle. :)
Hát, szerintem így kiázik belőle egy csomó minden, ami egyébként benne maradna.. Szerintem jobb az héjasan főzöttből, más lesz az íze is.
A krumplis tészta teljesen más.
Ja, nálunk még nyers krumplival is szoktak krumplis lángost készíteni, de lehet, hogy az teljesen más recept.
.. azt meg nem is értem, mi a gondotok a főttkrumpli pucolgatásával :)
Sokkal gyorsabb, és kevesebb a kidobott hasznos anyag.
szerintem is más a héjjában főtt krumpli, egy villára szórom és egy pillanat alatt leszedem a héjját.
persze a a pucolt főtt krumpliból is lehet sütni, csak vizesebb és sokkal több liszt kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!