Mascarpone sajtból, milyen étel készíthető tiramisun kívül?
Figyelt kérdés
Nem csak édességre gondolok.2010. máj. 20. 21:51
2/4 anonim válasza:
szia! nagyon sok finomságot lehet készíteni mascarponéból, én személy szerint imádom, különösen a tiramisut, amit itthon készítek. csináltam már szedres tiramisut is, persze kávé nélkül mascarponéval, illetve tekercses sütikbe krémalapnak tökéletes. hallottam már citromos mascarponés tésztáról is, de nekem az nem volt szimpi.
itt van 2 link a továbbiakhoz:
3/4 anonim válasza:
ja és még valami, nagyon finom pohárkrémeket lehet belőle csinálni, illetve én már csináltam spenótos pogácsát is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket! A nosalty-ról választottam (végül sütit), biztos fini lesz. Még hűtőben van.
2010. máj. 21. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!