Mitől lett kemény a linzerem?
Figyelt kérdés
nem csináltam semmit sem máshogy mint amit a recept tartalmazott..és mégis kőkemény lett :(2010. máj. 20. 17:01
1/8 anonim válasza:
Ez néha velem is (illetve a linzeremmel) előfordul, szerintem sok múlik a liszt minőségén is. Másfajta lisztet használtál esetleg?
2/8 anonim válasza:
szerintem ha még kézzel gyúrod egy darabig biztosan lágyulni fog, ugyanis a kéz melegtől a margarin olvadni fog és ettől lágyabb lesz az egész!
3/8 anonim válasza:
Sütés után lett kemény??
A linzer másnap 'ehető' csak, mivel addigra puhul meg. Szóval nem rontottál el semmit, a linzer ilyen.
maszatka
4/8 anonim válasza:
Linzert soha nem gyúrj sokáig kézzel,mert akkor keményedik meg. Minél gyorsabban kall vele dolgozni.
5/8 anonim válasza:
Attól nem lesz kemény, mert sokáig gyúrja, inkább ellágyul és nehezebb dolgozni vele..
6/8 A kérdező kommentje:
sütés után lett kemény..és még másnap is le lehetett volna vele ütni valakit :D azt olvastma hogy gyorsan kell vele dolgozni..de nem áll ez olyan hamar össze,,legalábbis nekem nem :S
2010. máj. 21. 07:57
7/8 anonim válasza:
Leírnád a receptet?? Aztán segítek, ha valami nem stimmel, jó.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!