Csirkehúslevesbe mikor teszed bele a májat? Mert ha sokáig főzöm, kemény lesz, ha meg a végén teszem bele, megint habos lesz a leves, nem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 19:46
1/7 anonim válasza:
Én a végén rakom a levesbe, mondjuk nem húslevesbe, hanem orjalevesbe, annak meg mindegy, szal nem kell olyan átlátszónak lenni, mint a húslevesnek. Szerintem próbáld meg, hogy a végén teszed bele, kevés májnak sztem nincs akkora habja. Ha meg mégis, köztes megoldásnak legközelebb jó a májgaluska.
2/7 anonim válasza:
Vegyél ki egy kicsi levest egy másik lábasba és abba főzd bele.
3/7 anonim válasza:
hát nekem még sose lett kemény, pedig az elején beleteszem
4/7 anonim válasza:
Én akkor teszem bele az ilyeneket mikor már nem sok kell a husinak!Amúgy nekem ritka mikor habos a leves!Miért?
6/7 anonim válasza:
szia!
Beleteheted az elején, nem lesz kemény :)). Nekünk még sose lett, pedig mi is csirkéből főzzük a csirkehúslevest :)). Ha meg felfőtt a hús, úgyis le kell habozni.
7/7 anonim válasza:
én is az utolsó 5 percben teszem bele, mégegyszer lemosva róla a véres levet.így nem lesz újabb hab a levesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!