Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig elegendő egy 220-240...

Meddig elegendő egy 220-240 grammos gázpalack, kemping főzéshez?

Figyelt kérdés
Mondjuk max lángon hány óráig lehet elég?
2017. jún. 12. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Óráig? Hááát... gondolom függ a főződtől is. A helyedben letesztelném, nehogy a terepen essetek pofára, nem egy nagy tétel. Nem is kell, hogy kárba menjen, főzicskélj rajta valamit.
2017. jún. 12. 12:22
 2/5 PQuagmire válasza:
Kb. 20-30 konzerv forrásig melegítésére elég.
2018. jan. 16. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:

2# válaszoló.

Ha már itt tartunk. A 400-800 grammos (kész étel) konzerveket lehet saját edényükben melegíteni? Nem főzni ,csak melegíteni. Tehát abban a lemez edénybe amibe belerakják a konzerv gyárba. Amibe megvesszük. Van aki azt mondja hogy valami káros anyag ki oldódik ilyenkor a konzerves dobozból, mert hogy nem arra találták ki. Ez vajon igaz lehet?

2021. márc. 26. 20:17
 4/5 PQuagmire válasza:

Lehet. Ez némelyikre rá is van írva. Előtte bontsd fel, hogy ne legyen túlnyomás.

Szóval a "káros anyag" 3 éven keresztül nem oldódik ki a polcon állva, de abban 2 percben amíg 70 fokosra melegíted, kioldódik? Érdekes elmélet. Nekem nettó hülyeségnek tűnik.

2021. jún. 25. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahol a láng éri ott azért jóval melegebb. De én nem állítom biztosan egyiket se. Csak hallottam hogy nem jó benne melegíteni. Viszont a sorkatonaságon is sokszor a saját edényébe melegítették meg a konzerveket és semmi bajuk nem lett. Meg mondták azt is hogy ez valami élelmiszer ipari acél vagy mi és hogy nem lehet benne semmi káros. De ezeket mind csak hallottam innen onnan.
2021. jún. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!